Ons boek in de boekhandels!

nieuws

Ik was weer even in Nederland en oh, oh wat was het leuk!

Samen met Christian gingen we kijken in alle boekwinkels waar ons boek te koop is. De winkel van Bronlaak, Van Dinter in Boxmeer, Dekker van de Veght in Nijmegen en zelfs op het grote podium tijdens de studiedag van Punt Speciaal…

Bijzonder om je eigen werk tussen al die andere prachtige boeken te zien! ‘Zo, zo,’ zei Chris, ‘Dat zijn veel boeken Ted!’ Ik laat hem de tekeningen zien en vraag of hij trots is. ‘Nou, Ted, misschien een beetje.’

Het is spannend om iets wat zo dicht bij mij ligt, nu met een heel groot publiek te delen. Ons mooie leven samen, de twijfels van mijn ouders tijdens onze opvoeding, mijn eenzaamheid tijdens de reis maar ook de momenten waarop ik voelde dat we zo dicht bij elkaar kwamen.

Het boek is ook via deze site te koop. Mama verpakt het dan met liefde om het zo snel mogelijk naar je op te sturen!