Over ons

Ted Toussaint

 

is gedragswetenschapper en Lichaamstaal Expert, gefascineerd door menselijk gedrag. Wereldwijd helpt ze nieuwsgierige professionals hun non-verbale uitingen te finetunen en die van anderen juist te interpreteren om zo met elkaar succesvolle interacties aan te kunnen gaan.

Daarnaast faciliteert ze persoonlijke en team ontwikkelprocessen door mensen mee te nemen de natuur in, weg van de dagelijkse structuur, om zo tot nieuwe inzichten te komen die essentieel zijn voor een gelukkig leven.

Ted geniet elke dag van haar leven in Frankrijk waar ze zich klimmend, wandelend en skiënd helemaal thuis voelt in de prachtige bergen.

Ze schreef dit boek om meer begrip te creëren voor de manier waarop mensen met autisme de wereld ervaren. Daarnaast hoopt ze dat het mensen inspireert om wat vaker nieuwsgierig te zijn naar mensen die net iets anders zijn dan jij.

 

‘Life is like a ten-speed bicycle: most of us have gears we never use.’

– Charles M. Shulz –

Christian Lucas

 

is een kunstenaar die prachtige vazen maakt van klei en op het witte doek mooie verhalen schildert. Zijn werk heeft op veel exposities een mooie plek gekregen.

Als bosbouwer onderhoudt hij met zijn team het bos rondom zijn woongemeenschap. Hij kan hout kloven als geen ander en maakt al zijn werk met optimisme en uiterste precisie helemaal af.

Als voetballer scoort hij regelmatig mooie doelpunten en heeft hij, samen met zijn team, evenveel plezier als het andere team de wedstrijd wint.

Christian geniet van zijn leven op Bronlaak waar hij in een gezellige woongroep woont met lieve mensen die hem helpen de wereld te begrijpen. Het liefst fietst hij alleen door de omgeving om gezellig onderweg een kopje koffie te drinken, genietend van zijn eigen gezelschap.